Wij zorgen voor de juiste mensen.

Klassieke rekrutering heeft z’n tijd al even gehad. Voilà, we vallen dan even met de deur in huis. Maar zo zijn wij. Duidelijk en oprecht. 

RecruitrLAB combineert meer dan 15 jaar ervaring in Human Resources met een enorme gedrevenheid om rekrutering echt opnieuw uit te vinden. Want de klassieke recepten werken niet meer. De juiste mensen vinden, doe je niet meer alleen met zware assessments, ronkende cv’s en een rondje blufpoker. Nee, het vinden van het juiste talent kan anno 2021 anders en beter. 

En dat is wat RecruitrLAB wil doen: op een innoverende, efficiënte en betrouwbare manier de juiste mensen vinden voor de job. Aan onze klanten garanderen we een persoonlijke recruiter, gespecialiseerd in het juiste vakdomein. Hij of zij praat dezelfde taal, heeft de job waarvoor jij een geschikte kandidaat zoekt in de vingers en heeft aan een half woord genoeg. Wij begrijpen jou.  

Voor onze kandidaten tonen we het grootste respect.
We nemen de tijd om naar verhalen te luisteren, dromen te ontdekken en talenten te zien. En we zorgen voor eerlijke feedback. Want alleen zo kan iemand groeien. Zeker in een nieuwe job die perfect bij hem of haar past.  

De missie van RecruitrLAB is om te zorgen voor de juiste mensen.

Dat bedoelen we letterlijk: wij zorgen voor de juiste mensen voor jouw vacature. Maar we gaan graag een stapje verder. We zorgen ook voor de mensen. Gewoon. Omdat we dat belangrijk vinden. Maar ook omdat gelukkige medewerkers de beste medewerkers zijn. 
Dat ervaren wij elke dag. 

Zullen we ook voor jou zorgen voor de juiste mensen? Neem vandaag nog contact op en ervaar zelf het verschil.

Wij bouwen nog verder aan deze nieuwe website, maar je bent nu al van harte welkom in ons RecruitrLAB.